elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aviva Burjassot ofereix una capsa amb set plaques adhesives per a bars i restaurants

Aviva Burjassot ofereix una capsa amb set plaques adhesives per a bars i restaurants

  Retolar en valencià, senyal d'identitat. Campanya de senyalística en valencià. L'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Burjassot, de la mà de la regidora Maria Viu, comença l'any amb una campanya enfocada al comerç.

  Aquesta vegada, Aviva Burjassot ofereix a bars, restaurants i comerços anàlegs una capsa amb 7 plaques adhesives. La capsa té els rètols següents: «Magatzem», «Prohibit fumar», «Privat», «Lavabos», «Hòmens», «Dones», «Adaptat», «WI-FI debades», una altra amb les inscripcions «obert - tancat» i l'horari; i els adhesius a doble cara d'«Espenteu - Estireu» i «Endavant, l'atenem en valencià».

  Aquests rètols, d'un material resistent i polivalent, ha estat dissenyat per Pablo Ejarque, amb la col·laboració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València i formen part de la campanya Retolar en valencià, senyal d'identitat de la Diputació de València en la qual han col·laborat diversos municipis valencians

  Els destinataris d'aquests rètols són els restaurants, cafeteries, bars i comerços anàlegs (com ara orxateries o gelateries, etc.) que hi estiguen interessats.

  Per a poder aconseguir totalment debades la capsa amb els set rètols, cal posar-se en contacte amb l'Agència de Promoció del Valencià a través de les seues xarxes socials (Facebook i Twitter) o a través de l'adreça electrònica aviva@ayto-burjassot.es.

  Campanya condicionada al nombre d'existències.

  Pujar