1 de desembre de 2020 1/12/20

Bonig mostra la seua preocupació per la "deterioració de la gestió" de la Comunitat Valenciana

Bonig mostra la seua preocupació per la "deterioració de la gestió" de la Comunitat Valenciana - (foto 1)

    La Presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat que “Puig no té diners per a pagar 30 milions als centres de menors però sí per a perdonar 1,3 milions d'euros a una empresa en la qual té interessos”. Bonig ha realitzat aquestes declaracions abans de la reunió del Consell de direcció del PPCV que ha comptat amb la presència del sotssecretari de Política Territorial del PP, Antonio González Terol.

    Isabel Bonig ha assenyalat que “si algú pensa que el tema de la condonació del deute de l'IVF a l'empresa de la qual té interessos el senyor Puig s'ha acabat amb la compareixença del senyor Illueca està equivocat. Perquè no hi ha diners per a pagar el deute de 30 milions per als centres de menors, els dependents o les netejadores d'instituts i col·legis, però sí que hi ha per a perdonar 1,3 milions d'euros a una empresa privada en la qual té interessos Puig”. La presidenta regional ha recordat que “ja ha passat un mes des que el PPCV va sol·licitar que es pengen cinc documents, expedients de les operacions de l'IVF, en el portal de transparència. I segueixen sense penjar-les”.

    La presidenta regional ha mostrat la seua “preocupació per la deterioració de la gestió de la Comunitat Valenciana. No sabem res del canvi de model de finançament, volem una proposta ja, no sabem res d'inversions… però el que sí que sabem és que la Comunitat Valenciana és la que més llits ha tancat aquesta estiu i la que més tarda a pagar a proveïdors. Mentre creen quiosquets tenim a milers de dependents sense cobrar, es deu 30 milions d'euros als centres de menors que porten set mesos sense cobrar, les llistes d'espera sanitàries es disparen, hi ha un descontrol en la gestió brutal i mentre continuen gastant-se els diners en quiosquets i col·locació d'afins”.

    Bonig ha manifestat que “la gestió és inexistent i les renyines són contínues. Ací ningú gestiona i posa als valencians per damunt dels interessos privats. Demanem a Puig que es pose a treballar i reclame a Sánchez allò que abans tant exigia”.

    Pujar