26 de setembre de 2020 26/9/20

Bonig: “L'únic projecte capaç de frenar el desgovern de Pedro Sánchez és el PP”

Bonig: “L'únic projecte capaç de frenar el desgovern de Pedro Sánchez és el PP” - (foto 1)
  • El PPCV centrarà els seus esforços en l'Economia, “perquè som l'únic projecte que genera estabilitat i sense economia no hi ha Educació, ni Sanitat ni Benestar”

La portaveu de Grup Parlamentari Popular (GPP), Isabel Bonig, ha assenyalat hui que de cara a les Eleccions Generals del pròxim 10 de novembre “l'únic projecte capaç de frenar el senyor Pedro Sánchez i d'acabar amb el desgovern, l'únic partit responsable, amb capacitat de gestió i experiència de Govern és el Partit Popular”.

Bonig s'ha referit així preguntada per com el PPCV afronta la campanya electoral al que ha assenyalat que “ens agafarà com sempre, treballant pels valencians. Si hi ha un partit que ha sabut donar exemples de com traure a Espanya de les greus crisis a la qual ens ha portat el partit socialista, que té experiència de Govern i que defensa els interessos dels espanyols és el PP”.

Així ha assenyalat que el PPCV centrarà els seus esforços en l'Economia, “perquè som un projecte que genera estabilitat, tenim un projecte de futur per als quals més el necessiten, per a la gent sense treball, perquè, sense una bona base econòmica res funciona, no hi ha Educació, ni Sanitat ni Estat del benestar”.

En aquest context ha explicat que el PP posarà tota la seua maquinària en marxa, on es governa com a ajuntaments i la Diputació d'Alacant com on no es governa, on “continuarem exercint la nostra labor d'oposició per a defensar l'únic projecte capaç de traure a Espanya d'aquesta situació”.

Per a Bonig “és necessari reunificar tot el centre dreta perquè puguem presentar una alternativa al Govern del senyor Sánchez perquè estem on estem perquè així ho ha volgut Pedro Sánchez. Va conjuminar voluntats per a presentar una moció de censura per a destruir però no ha sigut capaç de fer-ho per a construir”.

La portaveu del PPCV ha posat en valor la iniciativa elaborada pels populars per a declarar zona catastròfica la zona de la Vega Baixa i algunes zones de la província de València amb la finalitat que s'agiliten les ajudes. “És important conjuminar esforços perquè els diners arribe als que més el necessiten en aquests moments”.

Pujar