18 de setembre de 2020 18/9/20

Bonig i Cantó amb “bona sintonia” acorden arribar a acords en més d'una trentena de municipis

Bonig i Cantó amb “bona sintonia” acorden arribar a acords en més d'una trentena de municipis - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Bonig i Cantó amb “bona sintonia” acorden arribar a acords en més d'una trentena de municipis - (foto 2)

  El Saló dels Espills de les Corts Valencianes ha acollit aquesta setmana la trobada entre el líder de Ciutadans en la Comunitat, Toni Cantó, i la líder del Partit Popular CV, Isabel Bonig, que ha establit les bases per a futurs acords en més d'una trentena de municipis.                      

  “Totes les aliances enfront del desgovern i el desastre del Botànic són bones per als valencians” ha assenyalat la líder popular després de la reunió, una postura compartida per Cantó qui ha apuntat que espera que siga “l'inici d'una col·laboració fructífera durant tota la legislatura pel bé dels valencians, castellonencs i alacantins”.

  Durant la reunió han abordat la possibilitats de pactes en els diferents municipis de la Comunitat que “ja s'està negociant en els territoris, i sempre respectat als responsables locals que estan prenent la decisió i que saben com van les negociacions on és més necessari arribar a un acord”.

  Un treball que s'està portant en coordinació amb la provincial i en perfecta sintonia amb la direcció regional i sempre tenint com a línies roges la defensa de la igualtat, la llibertat en tots els àmbits com l'educativa, la qualitat sanitària i la baixada d'impostos.

  El PPCV vol establir, ha explicat, “una col·laboració de cara aquests pròxims quatre anys que ens esperen de desficacis i que seran molt complicats, l'avantsala del que estem veient aquests dies”.

  Per part seua, el líder de la formació taronja ha subratllat que “enfront de l'espectacle penós del tripartit repartint-se càrrecs com si el govern de tots els valencians fóra un botí, Cs vol parlar de polítiques per a millorar la vida dels ciutadans, com la baixada d'impostos o la supressió de duplicitats”.

  Tots dos líders han coincidit que en les negociacions del Botànic, tal com ha assenyalat Bonig, en què “hi ha més preocupació per les butaques i els càrrecs que amb el projecte polític que deien que estava clar i que s'havia consolidat en quatre anys”.

  Per això, Cantó ha comentat que és una primera reunió preparatòria per a establir el camp de treball, en la qual li ha entregat el decàleg de mesures innegociables per a Ciutadans, entre les quals destaquen “la baixada d'impostos, la igualtat entre espanyols i no governar amb nacionalisme ni populismes”, al mateix temps que ha recordat que “les decisions sobre els acords es prendran en el si del Comité de Negociació de Governs”.

  Pujar