elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bonig afirma que només el PP “és un valor segur per a l'ocupació”

Bonig afirma que només el PP “és un valor segur per a l'ocupació”
  • En un acte a Alacant amb Mariano Rajoy

La presidenta regional del PPCV i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, ha fet una crida a la mobilització davant les eleccions generals i autonòmiques del 28 d'abril i ha afirmat que “només el PP és un valor segur per a l'ocupació i l'Estat del Benestar”. 

Bonig s'ha pronunciat així a La Nucia, en un míting en el qual ha participat també l'expresident del Govern i de PP, Mariano Rajoy. La candidata popular ha afirmat que el PP “està a punt d'aconseguir-lo”. “Cal mobilitzar-se i anar a votar. Si no votem guanyaran i seguir ells, seguiran amb la seua limitació de la llibertat, dels drets i la fallida de l'economia”, ha assenyalat. 

Bonig ha afirmat que el PP “està preparat per a agafar la pitjor herència i retornar els millors resultats, com sempre ha fet”, i ha indicat que els ciutadans que volen mantindre l'ocupació, les pensions, els seus negocis i l'Estat del Benestar només tenen al PP com un valor segur. “Tothom parla de les propostes del Partit Popular i cal fer allò al que un es compromet. Si el Partit Popular diu que farà una cosa és que la farà. Treballar per la gent, complir el que prometem i preocupar-nos pels problemes dels ciutadans són les tres obligacions de qualsevol polític i de qualsevol partit”, ha assenyalat. 

Per a Bonig, “la diferència entre el PP i la resta de partits és que la gent confia en nosaltres. Nosaltres no som ni sectaris ni dogmàtics quan es tracta del futur, de les inquietuds, de les aspiracions de la gent. El sectarisme i el dogmatisme és d'uns altres”. 

“El que proposa el Partit Popular és l'ocupació, l'estabilitat, i la llibertat. Això és aquest partit. I proposem una triple revolució: social, fiscal i econòmica. Ara que l'economia comença a donar símptomes d'esgotament no  ens podem permetre el luxe de tirar per la broda tot el treball fet. Cal continuar aprofundint en les reformes, en les polítiques responsables per a continuar creant ocupació. Per això proposem una baixada massiva d'impostos i la desaparició d'alguns com l'impost de successions que és una vergonya. I proposem també la revolució de la llibertat. La llibertat dels pares a l'hora de triar l'educació que volen per als seus fills i la llengua que volen per a educar als seus fills”, ha manifestat. 

Bonig ha agraït a Rajoy que s'enfrontara “a dues crisis importantíssimes: la crisi econòmica i la crisi institucional”. “Vas agafar un país afonat, fracció, en el qual no confiava ningú, però vas marcar un rumb i vas prendre mesures dures i complicades, no vas fer cas als endevins. Si hui Espanya està molt millor és gràcies a Rajoy i al PP”.

Pujar