Castellano

L’Estiu jove de Bocairent arranca amb l’oci esportiu

L’Estiu jove de Bocairent arranca amb l’oci esportiu
  • La cinquena edició de la programació ofereix huit propostes per al juliol

El Consell municipal de la Joventut i la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de Bocairent posen en marxa una nova edició d’Estiu Jove, la programació lúdica, esportiva i formativa per a combatre el calor. La proposta arriba a la cinquena edició consecutiva i estructura, de nou, les cites en tres franges edat com són infància (fins a 11 anys), adolescència (de 12 a 16 anys) i joventut (a partir de 17 anys).

La iniciativa s’allargarà durant juliol i agost i en aquest primer mes comptarà amb huit propostes. La primera d’elles aquest dilluns 5 al parc de l’Estació consistent en una sessió de funky i hip hop; l’oci esportiu es repetirà cada setmana amb aeròbic, txi-kung i ciclisme de sala. En tots els casos, cada proposta està recomanada per a adolescents i joves com el taller de conversa en anglès que s’impartirà setmanalment.

Pel que fa a les propostes infantils, la vesprada del 9 de juliol serà el torn de l’actuació del Mag Ferran, al parc dels Vilars, i el dia 22 tindrà lloc un taller de cuina, al bar de la Joventut. A aquestes dues ‘vesprades infantils’ s’afig una jornada amb jocs d’orientació a la piscina municipal programada per al 17 de juliol.

A més, Begoña Perigüell, regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, anticipa que “el mes d’agost també comptarà amb propostes per a les tres franges d’edat, amb l’objectiu que l’estiu bocairentí tinga una oferta àmplia i atractiva per als més joves”. La responsable municipal explica que aquesta programació es conforma a partir de les propostes plantejades al si del Consell municipal de la Joventut, que l’Ajuntament, a través del Centre d’informació juvenil, concreta i organitza.

Pujar