Castellano

L’escola de persones adultes de Bocairent celebra la seua setmana cultural

L’escola de persones adultes de Bocairent celebra la seua setmana cultural
  • Tallers, xarrades, excursions i activitats lúdiques conformen la programació que tanca el curs 2023/2024

Del 10 al 15 de juny, l’Escola de Persones Adultes Manuel Santonja de Bocairent va celebrar una nova edició de la seua setmana cultural. La proposta va suposar la clausura del curs 2023/2024 i va comptar amb un total d’onze iniciatives amb formats diferents: tallers, xarrades, excursions i activitats lúdiques.

En concret, la programació va començar el dia 10 amb un taller de pilates i un altre de cuina saludable. El dimarts 11 va tindre lloc una sessió de ioga i un recorregut històric pel municipi. El 12 de juny es va organitzar una xarrada amb el títol “Resiliència i salut mental” i un segon taller de pilates. El dijous 13 va ser el torn del viatge cultural a València, el taller de decoració de cabassos, una nova classe de ioga i el sopar per a l’alumnat.

El punt final de la setmana cultural va ser la trobada comarcal d’escoles de persones adultes que es va celebrar a Llutxent durant la vesprada-nit del dissabte 15 de juny. “Com cada any, Bocairent va voler estar present en l’encontre que reuneix alumnat i professorat de tota la Vall d’Albaida per posar en valor la importància de l’ensenyament/aprenentatge al llarg de la vida”, explica Vanesa Doménech.

La regidora d’Educació també va estar present a Llutxent, juntament amb l’alcalde, Xavi Molina. “Per a nosaltres, la tasca de l’EPA és fonamental i sempre hem tractat de reforçar la seua activitat i totes les seues iniciatives, com demostra el suport a aquesta nova edició de la setmana cultural”, indica Doménech.

Pujar