Castellano

L’Ajuntament de Bocairent posarà en valor els horts del Museu Municipal Antonio Ferri

L’Ajuntament de Bocairent posarà en valor els horts del Museu Municipal Antonio Ferri
  • El projecte, amb finançament europeu, preveu generar un espai exterior per a activitats culturals i una zona enjardinada

L’Ajuntament de Bocairent ultima el projecte per a posar en valor els horts del Museu Municipal Antonio Ferri, situat al carrer Mossén Hilari. En concret, es tracta de la part posterior del centre cultural, que compta amb unes vistes panoràmiques a l’ermita del sant Crist i que s’articula a partir de la configuració pròpia de les cases d’aquest punt del nucli històric de la localitat.

“L’objectiu és compaginar aquesta singularitat amb la funcionalitat d’un espai per a l’ús públic que estarà vinculat al museu, des d’on s’hi accedirà”, explica M. Luz Pascual. La regidora de Turisme visitava recentment la zona de l’actuació juntament amb l’alcalde del municipi, Xavi Molina.

La intervenció està finançada per fons europeus Next Generation, en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística de Bocairent, i preveu generar un recinte exterior per a activitats culturals, així com una zona enjardinada. “Volem seguir afegint valor al Museu Municipal Antonio Ferri, tal com hem fet en els últims anys amb la reorganització de la col·lecció i l’habilitació d’una sala d’exposicions temporals”, conclou Pascual.

 

Pujar