15 d’octubre de 2019 15/10/19

La Fira del llibre tanca un mes d’abril dedicat a les paraules a Bocairent

La Fira del llibre tanca un mes d’abril dedicat a les paraules a Bocairent - (foto 1)
MÉS FOTOS
La Fira del llibre tanca un mes d’abril dedicat a les paraules a Bocairent - (foto 2)
La Fira del llibre tanca un mes d’abril dedicat a les paraules a Bocairent - (foto 3)
La Fira del llibre tanca un mes d’abril dedicat a les paraules a Bocairent - (foto 4)

La literatura inundarà la plaça de l’Ajuntament de Bocairent aquest cap de setmana, 28 i 29 d’abril, de la mà de l’11 Fira del llibre que servirà per culminar la programació ‘Abril, el mes de les paraules’ que des del dia 6 deixa una desena d’activitats entre xerrades, tertúlies, biblioparcs, lectures dramatitzades i exposicions com la de les pintures que pengen en els balcons del centre històric. La iniciativa de l’Àrea Cultural i Juvenil del consistori corrobora “l’aposta de la localitat per convertir-se en ciutat lectora, un projecte en el que venim treballant des de l’any passat i que pretén fomentar l’hàbit lector i coordinar els esforços que duen a terme els agents locals implicats en aquesta matèria”, segons el regidor Xavier Molina.

Llibreries d’Algemesí, de Biar, de Muro, d’Ontinyent i locals així com diversos col·lectius sumen un total d’onze punts de venda en els quals es podran adquirir exemplars i optar, així, al xec de 150 euros atorgat per l’Agrupació de comerciants i de serveis de Bocairent. Paral·lelament, romandran exposades les obres dels concursos de cal·ligrames i de poemes objecte a més de la mostra dedicada a les escriptores valencianes al llarg del temps produïda per la Fundació pel llibre i la lectura (FULL).

Precisament el lliurament de premis dels certàmens literaris servirà per inaugurar la Fira del llibre de Bocairent dissabte a les 11.00 h. A partir d’aquest moment, se succeiran les activitats amb tertúlies literàries, teatre de carrer, tallers infantils i lectures públiques. Finalment, la proposta comportarà la presentació de tres obres. D’aquesta forma, Josep Manel Ribera donarà a conèixer ‘L’Alforí, paisatge viu’ editat per l’Institut d’estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) mentre que Jordi Raül Verdú contarà les ‘Contalles de iaios i iaies’ (Edicions del Bullent). Per últim, diumenge a migdia l’autor local Roberto Tormo parlarà sobre la seua novel·la de debut ‘Llibre dels vius’ (Unaria Edicions) guanyadora del 18 Premi de narrativa breu Josep Pascual Tirado de Castelló.

 

 

ocultar
La Fira del llibre tanca un mes d’abril dedicat a les paraules a Bocairent
Pujar