20 de gener de 2021 20/1/21

Bocairent subvenciona la tramitació de l’informe d’avaluació de l’edifici

Bocairent subvenciona la tramitació de l’informe d’avaluació de l’edifici - (foto 1)

    L’Ajuntament de Bocairent acaba d’obrir el període per a sol·licitar l’ajuda municipal per a tramitar l’informe d’avaluació de l’edifici. D’aquesta forma, les persones propietàries d’immobles residencials de la localitat comptaran amb el suport del consistori per a dotar-se d’aquest document que esdevé obligatori en les llars de més de 50 anys i necessari per a sol·licitar subvencions públiques de rehabilitació.

    La convocatòria romandrà oberta des d’aquest dijous, 2 de maig, arran de la publicació en el Butlletí oficial de la província i fins esgotar el crèdit disponible en el pressupost municipal que ascendeix a 6.000 euros. La quantia concedida a cada persona beneficiària pot cobrir fins el 80% dels honoraris tècnics i es concedeix de forma directa després de presentada la sol·licitud i una vegada registrat el document en la Conselleria d’Habitatge.

    Aquesta iniciativa “aprofundeix la línia de treball de suport econòmic a la rehabilitació d’immobles seguida per l’Ajuntament de Bocairent durant els darrers anys per tal de dinamitzar el sector de la construcció i, sobretot, facilitar la millora del parc immobiliari local, especialment en l’àmbit del barri medieval”, en paraules del regidor de l’Àrea d’Espais públics i naturals, José M. Beneyto. A més, des del consistori de la Mariola s’incideix en el fet que “la reforma dels habitatges contribueix també de forma decissiva a l’augment de la qualitat de vida de les persones residents i en la protecció del patrimoni local”.

    Pujar