Castellano

Bocairent potencia el concurs de fotografia en la seua 28a edició

  • El certamen cultural canvia el format per a ampliar modalitats i guardons

El 28 Concurs de fotografia ‘Bocairent i el seu entorn’, convocat per la Regidoria de Turisme amb la col·laboració de l’associació fotogràfica local i d’Art 92, obri el termini d’admissió d’obres que s’allargarà fins el 20 de juliol. La resolució del certamen es donarà a conèixer el dia 26 del mateix mes.

Aquesta edició presenta diverses novetats tan pel que fa a les modalitats com quant als premis. Així, s’estableixen dos categories; la primera, dedicada a il·lustrar els elements icònics de Bocairent amb una finalitat turística mentre que la segona té un caràcter més lliure, sempre respectant la limitació geogràfica del terme municipal, i se subdivideix, al seu torn, en color i en blanc-i-negre.

La dotació econòmica augmenta fins un global de 1.900 euros patrocinats íntegrament per l’Ajuntament. D’aquesta forma, els màxims guardonats estan dotats amb 400 euros i les obres destacades en segona posició n’obtindran 200. A més, l’accèssit a la millor imatge de participant local rebrà 100 euros.

Per a M. Luz Pascual, regidora de Turisme, la finalitat d’aquestes novetats resideix a seguir impulsant el concurs ja que “tenim la sort de comptar amb un certamen consolidat, però no volem que decaiga; per això, hem introduït una sèrie de millores amb l’objectiu de continuar fent atractiva la convocatòria”. Pascual, doncs, fa una crida a la participació de totes les persones vinculades a la fotografia tant de Bocairent com d’altres localitats.

 

Pujar