Castellano

Bocairent planteja a la Generalitat la necessitat d’ampliar el centre de dia

Bocairent planteja a la Generalitat la necessitat d’ampliar el centre de dia

    L'alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, i la presidenta de l'Associació de familiars i d'amics de persones amb Alzheimer (AFAB), Carmen Doménech, van mantenir aquest dimarts, 13 de març, una reunió de treball amb la secretària autonòmica de Serveis socials i Autonomia personal, M. Elena Ferrando. La trobada va servir per plantejar a la responsable de la Generalitat Valenciana la necessitat de remodelar i d'ampliar el centre de dia mitjançant un projecte que contempla la construcció d'una nova planta de 180 metres quadrats aproximadament.

    L'actuació faria créixer el nombre de places disponibles "ja que les 20 actuals –quinze d'elles de caràcter públic– són insuficients per a cobrir tota la demanda existent", en paraules de Josep-Vicent Ferre. De fet, l'alcalde de Bocairent destaca "el bon funcionament del centre que en l'última dècada ha anat sumant cada vegada més nous serveis per tal d'atendre a un sector de la població especialment vulnerable el que suposa un major benestar per a d'ells i els seus familiars". Per això, Ferre agraeix la voluntat mostrada des de la Conselleria d'Igualtat i de Polítiques inclusives de col·laborar amb el consistori, com a titular de les instal·lacions, i amb AFAB, que les gestiona, per a poder dur endavant el projecte d'ampliació en un futur pròxim.

    La reunió amb M. Elena Ferrando va servir també per a analitzar la situació dels serveis socials en la localitat així com el funcionament de la residència municipal de la 3a edat. Per a l'alcalde de Bocairent, la importància i la varietat d'assumptes tractats remarca que "el benestar de les persones més necessitades és una de les nostres prioritats de govern tal i com va quedar palesar amb l'augment de les partides de l'àrea en el pressupost consistorial recentment aprovat".

    Pujar