20 de gener de 2021 20/1/21

Bocairent millora la urbanització de la Canaleta-el Regadiu

Bocairent millora la urbanització de la Canaleta-el Regadiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Bocairent millora la urbanització de la Canaleta-el Regadiu - (foto 2)

  La urbanització de la Canaleta-el Regadiu de Bocairent, executada en la primera dècada dels 2000, està sent objecte d’una adequació general per part de l’Ajuntament gràcies a una inversió de 61.003,88 euros procedents del Pla d’obres i de serveis de la Diputació de València. Per a la definició del projecte, el consistori va mantenir diverses trobades amb el veïnat per tal de definir les principals deficiències així com les millores més necessàries.

  La renovació completa de 101 m de vorera i l’asfaltatge d’un tram de 2.795,68 m2 que “estaven en un estat molt dolent i condicionaven de forma notable la circulació de vianants i de vehicles per la zona”, en paraules de l’alcalde Josep-Vicent Ferre, constitueixen les actuacions principals a executar. Addicionalment, altres dels treballs previstos són l’anivellament de l’inici del carrer del riu Clariano per a evitar l’acumulació d’aigües i el bastiment d’un nou pou de sanejament que permetrà un funcionament més òptim del sistema de clavegueram al mateix temps que facilitarà el seu manteniment.

  La reurbanització de la Canaleta–el Regadiu deixarà una nova ordenació del trànsit i una senyalització viària més acurada incloent-hi un reductor de velocitat “després d’analitzar-hi de forma conjunta amb el veïnat i amb la Policia local la definició dels sentits de circulació més adients”, com destaca el regidor d’Espais públics i naturals, José M. Beneyto. Finalment, la instal·lació de subjecta–contenidors i d’una tanca de protecció de 20 metres en el perímetre del parc infantil completarà la segona de les intervencions en millora de la trama urbana executades per l’Ajuntament de Bocairent en el 2018.

   

   

  Pujar