Castellano

Bocairent inicia la temporada de bany a la piscina municipal

Bocairent inicia la temporada de bany a la piscina municipal
  • 286 persones participen en la jornada de portes obertes del cap de setmana

Dissabte passat, 15 de juny, Bocairent va començar la temporada de bany de la piscina municipal. Així, durant tot el cap de setmana, unes jornades de portes obertes amb accés gratuït han donat la benvinguda a les instal·lacions per al cicle 2024. En total, s’ha registrat l’entrada de 286 persones al llarg de dissabte i diumenge.

Una vegada completat el cap de setmana d’inici, la piscina municipal de Bocairent ha començat el seu horari habitual: durant el mes de juliol, de dilluns a divendres d’11.00 a 19.00 hores, i dissabtes i diumenges, d’11.00 a 20.00 hores, i a l’agost, de dilluns a diumenge d’11.00 a 20.00 hores. El preu de l’entrada és de 2 euros per a les persones adultes i d’1 euro per als xiquets i les xiquetes. A més, es poden adquirir abonaments a les oficines municipals.

Igualment, en les pròximes setmanes, s’iniciaran diverses activitats dirigides, la informació completa per a les quals es troba disponible en el portal municipal www.bocairent.es. Es tracta de cursets de natació per a nivells diferents, des d’iniciació fins a perfeccionament, així com també de sessions d’aquaeròbic i ioga a l’aire lliure.

Per a Joan Vañó, “presentem una oferta àmplia de serveis perquè tant el veïnat com els visitants puguen gaudir de la piscina”. El regidor d’Esports visitava les instal·lacions dijous passat juntament amb l’alcalde, Xavi Molina, per comprovar que tot estiguera a punt. “És un esforç gran per a l’Ajuntament però té la compensació de vore que cada estiu són molts els usuaris i les usuàries que tenen aquest servei municipal com a referencia pròpia”, afirma Vañó.

Pujar