Castellano

Bocairent inicia la reforma integral del parc de la Derrota

Bocairent inicia la reforma integral del parc de la Derrota
  • El projecte preveu la renovació completa de l’equipament, l’ampliació de la zona de jocs i l’habilitació d’una pista esportiva

L’Ajuntament de Bocairent va signar dilluns passat l’acta de replanteig per a iniciar les obres del parc de la Derrota, que duraran un màxim de cinc mesos. D’aquesta manera, ha començat l’execució del projecte de reforma integral, que suposarà renovar completament l’equipament, ampliar l’espai de jocs i habilitar una pista esportiva. Igualment, s’actuarà en el sistema de reg, els paviments i el tancament del recinte.

La intervenció té un cost total de 300.000 euros i està finançada íntegrament a càrrec del pla d’inversions de la Diputació de València. A més, s’emmarca en la línia d’acció que el consistori ha impulsat per a la millora de les zones verdes del municipi: “Hem executat ja la renovació del parc de Cervantes, ara iniciem la de la Derrota i tenim acabat el projecte per al parc del carrer Dos de Maig”, explica Ximo Carbonell.

El regidor d’Obres indica que “la reforma del parc de la Derrota és un projecte ambiciós de modernització i millora d’un dels espais públics més utilitzats pel veïnat”. En aquest sentit, l’edil també posa en valor que el disseny ha comptat amb un procés de participació ciutadana i que busca potenciar el caràcter intergeneracional del recinte: “S’ha pensat en els més joves però també en la gent gran, perquè els parcs han de ser espais de trobada i convivència entre diferents franges d’edat”, conclou Carbonell.

 

Pujar