16 de gener de 2021 16/1/21

El PSPV-PSOE de Betxí presenta ‘un programa obert per a governar el municipi al costat de la gent’

El PSPV-PSOE de Betxí presenta ‘un programa obert per a governar el municipi al costat de la gent’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE de Betxí presenta ‘un programa obert per a governar el municipi al costat de la gent’ - (foto 2)
  El PSPV-PSOE de Betxí presenta ‘un programa obert per a governar el municipi al costat de la gent’ - (foto 3)
  El PSPV-PSOE de Betxí presenta ‘un programa obert per a governar el municipi al costat de la gent’ - (foto 4)

  El PSPV-PSOE de Betxí ha presentat el programa electoral en un acte obert a la ciutadania, acompanyats pel diputat electe, Carlos Laguna, en el qual han participat una bona quantitat de veïnes i veïns i on han mostrat la seua intenció de governar al costat de la gent. El portaveu del Grup Municipal Socialista en el consistori i candidat a l'alcaldia, Josep Lluís Doñate, ha explicat junt a la número dos de la candidatura socialista per a l'Ajuntament de Betxí, María José Montolío, que “el programa s'ha elaborat amb una enquesta online en la qual la gent ha pogut donar la seua opinió sobre diferents temes que afecten el nostre municipi i que ens ha ajudat a conéixer les inquietuds de les veïnes i veïns. Després, hem pres una mostra per a preparar les línies mestres i hem vist que tenen molta coincidència amb els quatre pilars bàsics del nostre partit i de les nostres idees: la fiscalitat i l'estat del benestar; l'ordenació i el manteniment del nostre territori; el pla d'Igualtat plena entre homes i dones i la convivència i benestar, incloent en aquest apartat les àrees de Salut, Serveis Socials, Tercera Edat, Educació, Cultura, Esport i Festes”.

  El candidat ha indicat que “tindrem un govern que sempre estarà al costat de la gent, escoltant de forma activa per a la presa de decisions. Volem construir Betxí entre totes i tots i per això hem obert el nostre programa electoral a la ciutadania a través de les noves tecnologies. Hem recollit centenars de propostes de forma telemàtica i presencial, pel contacte amb la ciutadania i mantindrem el compromís de continuar recollint-les quan governem” i ha agraït “a la gran quantitat de persones que han participat en la confecció de les propostes electorals i totes les mostres de suport que ens han oferit durant aquesta precampanya i campanya”.

  Els socialistes han explicat algunes de les propostes que inclourà el programa, com per exemple en matèria urbanística l'elaboració d'un Pla General d'Ordenació Urbana amb l'objectiu de construir la zona industrial dels Palasses, ordenar la circumval·lació pel Nord i per l'Oest i actuar urbanísticament en la zona Est per a fer una ronda. A més, es proposa la creació de zones verdes, aparcaments i deixar la zona urbanitzable per a fer possible la construcció d'habitatges de promoció pública, així com fer un estudi de viabilitat per a donar continuïtat a l'avinguda Sant Josep Obrer. En altres matèries, per exemple, en l'esportiva, Doñate i Montolío han explicat que es crearà un circuit tancat per a la Transbetxí i s'iniciarà el procés per a la construcció d'una piscina climatitzada, entre moltes altres coses en aquesta i altres matèries.

  Pujar