23 d’octubre de 2019 23/10/19

El PSPV-PSOE de Betxí presenta una candidatura que representa els sectors de la societat local

El PSPV-PSOE de Betxí presenta una candidatura que representa els sectors de la societat local - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE de Betxí presenta una candidatura que representa els sectors de la societat local - (foto 2)
  El PSPV-PSOE de Betxí presenta una candidatura que representa els sectors de la societat local - (foto 3)

  El PSPV-PSOE de Betxí ha presentat la candidatura del partit a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig en un acte en el qual han estat acompanyats per la candidata al Congrés del PSOE, Susana Ros, i per la candidata a les Corts Valencianes, Sabina Escrig. El portaveu del Grup Municipal Socialista en el consistori i candidat a l'alcaldia, Josep Lluís Doñate, explica que “hem preparat una llista que representa a tots els sectors de la societat civil del nostre poble, amb persones que treballen en el món de l'agricultura, els serveis, l'educació, la sanitat i un llarg etcètera d'entitats del teixit social de la localitat. A més, aglutinem experiència en la gestió i bones pràctiques”.

  Al candidat li acompanya com a número dos María José Montolío, a més, formen la candidatura José Manuel Soria, María Pilar Arnandis, Miguel Mollar, María Tecla García, Juan Manuel Moreno, Carmina Montolío, Jose Antonio Mallench, Annia Vicent, Javier Chinchilla, José Antonio del Riu, Purificació Martínez, Joaquín Grifo, Pietat Ibáñez, Santiago Mollar, Xaro Nebot, Raimundo Giménez i Fina Sánchez. “Les persones que m'acompanyen en la candidatura són gent que donaran el cent per cent a favor de totes les veïnes i veïns de Betxí, persones compromeses amb els seus i amb el municipi en tots els àmbits, perquè volem el millor per al nostre poble i donarem el millor de nosaltres i nosaltres per a aconseguir-lo”, indica Doñate.

  El candidat a l'alcaldia dels socialistes conclou dient que “la nostra forma de governar serà diferent. No caurem en la precipitació i en les ànsies de fer obres amb finalitats electorals com l'actual govern i triarem sempre el consens i la participació ciutadana perquè és la manera de construir futur per a la nostra localitat”. Així mateix, durant les intervencions es va destacar la capacitat de Doñate per a treballar en equip i liderar el projecte que Betxí es mereix en els pròxims quatre anys.

  ocultar
  El PSPV-PSOE de Betxí presenta una candidatura que representa els sectors de la societat local
  Pujar