23 de gener de 2021 23/1/21

El Palau de Betxí acollirà una desfilada de moda solidària d’Higinio Mateu

El Palau de Betxí acollirà una desfilada de moda solidària d’Higinio Mateu - (foto 1)

  El Palau Castell de Betxí es vestirà de gala el pròxim diumenge 14 per acollir la que serà la primera edició del MAP (Moda al Palau), que pretén ser un esdeveniment de primer ordre en el món de l’alta moda i estilisme.

  Este primer acte comptarà amb la presència del prestigiós dissenyador castellonenc Higinio Mateu, que mostrarà les seues últimes creacions en un marc incomparable, entre les columnes del pati renaixentista d’un dels edificis més emblemàtics de la població de la Plana Baixa.

  La Creu Roja serà l’entitat beneficiada d’esta primera edició solidària, després d’haver inaugurat recentment la seua nova seu a Betxí.  D’esta forma, s’espera que al voltant de 300 persones òmpliguen les diferents estances restaurades del Palau i puguen gaudir de l’espectacle preparat per a l’ocasió.

  Cal destacar que juntament amb els vestits, les models comptaran també amb monyos d’excepció, dissenyats expressament per Serrells Estilistes.  L’acte tindrà lloc a les 18:30h de la vesprada i les entrades es poden adquirir al preu de 5€ en diversos punts del municipi.


   

  Pujar