elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Martí i Remolar estudien com abordar la finalització del Palau-Castell de Betxí

Martí i Remolar estudien com abordar la finalització del Palau-Castell de Betxí
  MÉS FOTOS
  Martí i Remolar estudien com abordar la finalització del Palau-Castell de Betxí - (foto 2)

  El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, han conversat aquest matí sobre la possibilitat que la institució provincial col·labore com a mecenes en la culminació del projecte de recuperació del Palau-Castell de Betxí, que encara la seua recta final després de vora huit anys d’intervencions.

  L’Ajuntament ha plantejat a Martí que la Diputació òbriga una línia d’ajudes que permeta als municipis més modestos cobrir la part econòmica que els correspon per a completar una subvenció. Én el cas de Betxí, Remolar ho ha exemplificat amb l’1,5% cultural del Ministeri de Transports, en què només el consistori local s’ha de fer càrrec del 25% del cost de la intervenció, “una xifra molt alta per a les nosaltres arques si parlem que les ajudes arriben fins als 700.000 euros”.

  Martí ha recollit la proposta d’Alfred Remolar i s’ha compromés a estudiar la seua viabilitat en els pròxims mesos. En la reunió també han estat presents el primer tinent d’alcalde de Betxí, Salvador Rius, i el diputat provincial Ignasi Garcia.

  Pujar