elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, i la regidora Carmina Montolio visiten els tallers col·lectius de Creu Roja

L'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, i la regidora Carmina Montolio visiten els tallers col·lectius de Creu Roja
  • En la seu de la institució realitzen diferents activitats per a la gent de la tercera edat del municipi

L'Ajuntament de Betxí ha visitat els tallers col·lectius que està duent a terme la Creu Roja en la seua seu de la localitat. Carla Nebot, alcaldessa del municipi, i la regidora de Serveis Socials, Carmina Montolio, s'han acostat in situ per a descobrir la labor que realitza la institució per als més majors.

Nebot ha destacat que “el treball i la labor que exerceix Creu Roja és fonamental per al municipi i en particular aquest projecte és tot un èxit, per això, des de l'ajuntament continuarem recolzant i fent costat a la institució en tot el que puguem”.

Aquestes activitats van dirigides per als veïns de la tercera edat, amb l'objectiu d'oferir una alternativa d'oci a un dels rangs d'edat més vulnerables. Els tallers es realitzen en horari de vesprada i inclou activitats psicomotrius, de lectura o matemàtiques, entre altres.

La primera edil també ha assenyalat que “esperem que cada vegada més persones de tercera edat coneguen aquest projecte i es puguen animar a participar en aquest tipus d'activitats, a socialitzar i distreure's”.

 

Pujar