3 de juny de 2020 3/6/20

L’Ajuntament subvencionarà els llibres de text de Batxillerat

L’Ajuntament subvencionarà els llibres de text de Batxillerat - (foto 1)

    "Betxí continua apostant fermament per l'educació pública i per això, enguany subvencionarem els llibres de text de primer i segon de Batxillerat", ha afirmat l'alcalde de la localitat Alfred Remolar després d'haver aprovat la setmana passada els Pressupostos Municipals per a l'any 2017.

    Efectivament, el consistori ha recollit esta proposta entre els seus objectius per al present exercici i ha destinat 5.000€ per a iniciar la constitució d'un banc de llibres destinat específicament als estudiants dels dos cursos més avançats. Esta iniciativa sorgeix després de l'experiència que durant anys s'ha dut a terme a Betxí amb el Banc de Llibres promogut des de l'Ampa i que, des del curs passat, l'ha continuat la Generalitat Valenciana des del #xarxallibres. En este sentit, Remolar ha destacat que "eixe bagatge que ens dóna anys de treball en esta matèria serà el que s'haurà de traslladar ara per a realitzar este nou banc de llibres per als estudiants més majors que estan a les portes d'accedir a la universitat".

    Així mateix, els pressupostos per al 2017 també inclouen inclouen 18.000€ per al que serà el II Pressupost Infantil i el nou Pressupost Juvenil. D'esta forma es destina una partida per a fer realitat les propostes i suggerències sorgides de les enquestes dutes a terme des de la regidoria de Participació Ciutadana i que va entrevistar a la totalitat dels joves estudiants de l'IES durant l'últim trimestre del passat any. Amb tot, fonts municipals confirmen que amb estes xifres es podran dur a terme totes eixes propostes, entre les que destaquen l'adquisició de nous mòduls per a l'skate park o l'organització de diversos tallers de paintball.

    Pujar