12 de juliol de 2020 12/7/20

L’Ajuntament subvencionarà les actuacions musicals dels grups locals en festes

L’Ajuntament subvencionarà les actuacions musicals dels grups locals en festes - (foto 1)

  Les pròximes festes patronals de Betxí fomentaran especialment es grups i artistes locals. Així ho ha decidit l'equip de govern encapçalat per Alfred Remolar que ha fet pública la iniciativa de subvencionar els artistes de la població i augmentar la promoció de la participació de les penyes en les festes majors de la localitat.

  D'esta forma, les colles que contracten l'actuació de grups musicals amb almenys un component de Betxí podran arribar a tindre una subvenció de 150€ mentre que si es tracta d'un artista individual, siga DJ o músic, la quantia ascendirà a 100€.

  Segons Salva Rius, regidor de festes, "esta és una iniciativa que en els últims anys ja estàvem plantejant-nos i ara la farem efectiva per tal de fomentar les bandes locals". Segons Rius, "determinats actes de les penyes que s'han consolidat al llarg del temps ja compten amb artistes del poble, com ara el camió-rock o algunes discomòbils".

  A dos mesos vista de l'inici de les Festes Patronals 2017, el consistori ja té pràcticament tancats tots els actes oficials, entre els que destaquen les actuacions de Cómplices, Amistades Peligrosas o l'orquestra Supermàgic per al dia de les paelles.

   3 comentaris
  Juan Andaluz
  Juan Andaluz
  08/07/2017 08:07
  Soy fan

  Juan de día Juana de noche fan número 1 De Gregorio

  Pujar