6 de juny de 2020 6/6/20

L'Ajuntament de Betxí planeja l'accessibilitat "completa" del poliesportiu municipal

L'Ajuntament de Betxí planeja l'accessibilitat "completa" del poliesportiu municipal - (foto 1)

    L'Ajuntament de Betxí ha presentat un projecte d'accessibilitat integral per al poliesportiu de la localitat, que inclourà una rampa per a la porta principal, la remodelació completa de les dutxes de la piscina, la renovació dels vestidors centrals femenins i la construcció d'un servei per a persones amb mobilitat reduïda.

    El projecte s'ha preparat a consciència per poder accedir a la subvenció d'accessibilitat que s'ha fet pública des de la Generalitat Valenciana, i comptarà amb un pressupost total de 150.000€.

    Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha manifestat que "és una obra molt important, àmpliament demandada i que arreglarà algunes deficiències endèmiques d'este edifici". Remolar ha apuntat que "a més a més, en els pressupostos municipals s'inclourà una partida per a remodelar la pista, de forma que es donarà una forta espenta a la remodelació completa del poliesportiu".

    El pla d'accessibilitat del complex Robert Fernández ja fa anys que està damunt la taula del consistori. De fet, en 2009 va estar a punt de tramitar-se, però l'equip de govern Popular d'aleshores va renunciar a la subvenció que concedia la Diputació de Castelló per escometre les obres.

    Pujar