21 de gener de 2020 21/1/20

L'Ajuntament de Betxí inicia els tràmits per a obrir el Centre de Dia

L'Ajuntament de Betxí inicia els tràmits per a obrir el Centre de Dia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Betxí inicia els tràmits per a obrir el Centre de Dia - (foto 2)

  L'Ajuntament de Betxí ha iniciat els tràmits per posar en marxa el Centre de Dia de la localitat. Després de nombroses reunions i contactes en els últims mesos, la Generalitat Valenciana i el consistori han començat a treballar junts per aconseguir activar el servei i oferir-lo a la ciutadania.

  De fet, la primera notícia important en este sentit s'ha produït esta setmana, amb l'anunci de l'arribada de més de 18.000€ per dotar l'edifici amb l'equipament mèdic i administratiu necessari. Esta subvenció arriba pocs dies després de la reunió que va mantindré l'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, i la Vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, per marcar la línia de treball i poder posar en funcionament el Centre de DIA. "La sintonia entre la Generalitat i Ajuntament és total i per tant estic segur que aconseguirem l'objectiu que perseguim des de fa molt de temps". Per això, s'espera que en els nous pressupostos del Consell aparega una partida destinada a concertar diverses places públiques.

  Remolar s'ha mostrat optimista de cara al futur més immediat, "tot i que sabem que el Centre ha estat tancat durant molt de temps i cal una aposta decidida per activar-lo". Cal recordar que l'edifici va ser inaugurat en 2011 i durant alguns anys ha tingut tancades les portes fins que l'equip encapçalat per Remolar hi va traslladar el personal de serveis socials per atendre els veïns i veïnes de la localitat.

   

  ocultar
  L'Ajuntament de Betxí inicia els tràmits per a obrir el Centre de Dia
  Pujar