elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Betxí comença a tramitar certificats electrònics

L'Ajuntament de Betxí comença a tramitar certificats electrònics
  • Era un dels serveis més demandats per la ciutadania

L'Ajuntament de Betxí continua facilitant els tràmits administratius als ciutadans i, d'aquesta manera, ha començat a emetre certificats digitals que permetran als veïns realitzar les gestions i consultes amb l'Administració de manera online sense haver de desplaçar-se a les oficines municipals.

A partir d'ara, els ciutadans poden acostar-se a les dependències municipals de la localitat per a sol·licitar el certificat electrònic o renovar-lo. Gràcies a l'ampliació del personal d'atenció al públic, l’Ajuntament ha pogut oferir un servei molt demandat pels veïns, ja que fins avui havien de desplaçar-se a altres localitats per a obtenir-ho.

El Regidor de Noves Tecnologies, Raül Soria, ha assenyalat que “des de l'Ajuntament estem molt satisfets amb possibilitat d'oferir aquest nou servei als veïns i de simplificar-los els tràmits administratius”. A més, Soria ha afegit que “era necessari perquè la relació entre la ciutadania i l'Administració es realitza cada vegada més a través de mitjans tecnològics”.

 

Pujar