23 de setembre de 2020 23/9/20

Finalitza el XIV Concurs de Joves Intèrprets Vila de Betxí

Finalitza el XIV Concurs de Joves Intèrprets Vila de Betxí - (foto 1)

  El XIV Concurs de Joves Intèrprets Vila de Betxí ha baixat el teló este cap de setmana després de vora dues setmanes d’actuacions dels més de 70 joves vinguts de diverses poblacions del territori valencià per participar d’esta cita completament consolidada en el calendari musical dels estudiants de conservatori.

  La present edició es recordarà per l’altíssim nivell mostrat per la majoria dels músics i atestiguada per la dificultat del jurat per concedir els premis finals en les diverses seccions del certament.

  En la Categoria I modalitat corda fregada, polsada i piano la vencedora va ser la violinista Carla Saurí amb el Concerto en La menor de Bach, mentre que en la modalitat vent, metall i percussió el guanyador va ser el trombó Gerard Uria amb la interpretació de Trombonaria.  Així mateix, Carlos Vidal, Óscar Orenga, Vicent Orón, Tomás Tena i Laura Villalva van ser altres vencedors de les restants modalitats, juntament amb el grup Ànima Quintet.

  L’Ajuntament de Betxí ja prepara la pròxima cita per al 2020, en què serà el seu XV edició i tornarà a comptar amb una dotació pressupostària important per a repartir en premis entre els millors músics.

  Pujar