30 de març de 2020 30/3/20

El PP exigeix a Remolar que treballe per Betxí “després de 100 dies d’inactivitat”

El PP exigeix a Remolar que treballe per Betxí “després de 100 dies d’inactivitat” - (foto 1)
  • El Grup Municipal del PP reclama la implicació que l’alcalde de Compromís va exercir en campanya electoral i que ara s’ha convertit en “deixadesa”

  • Ximo Campos, portaveu del PP, tendeix la mà “a treballar pel nostre poble amb el sacrifici dels nostres agricultors i la convicció de servei públic que mereixen els veïns”

El Grup Municipal del PP a Betxí ha reclamat “convicció i esforç per Betxí” després “dels 100 dies d’inactivitat als quals ha sotmès al nostre municipi el seu alcalde, Alfred Remolar”. Tal com ha detallat el portaveu del Grup Municipal en la localitat, Ximo Campos, “és trista que en campanya electoral l'alcalde donara resposta a totes les queixes i demandes ciutadanes i, una vegada aconseguida l'alcaldia, les abandone totes”.

Des del PP de la localitat, “desitgem que Remolar torne a posar-se a treballar com si fóra campanya electoral, perquè lamentablement qui perd és el nostre municipi, que no mereix la deixadesa al que està sotmès per part de qui governa”.

Per a Ximo Campos, “és fonamental treballar amb la dedicació que done solucions als problemes que pateixen els nostres veïns”. En aquest sentit, ha explicat el regidor, “no s'entén que fa més de tres mesos traslladàrem a l'alcalde la necessitat de millorar infraestructures com les voreres del carrer Real i passats 100 dies seguisca sense actuar”.

Aquest cas, “no és l'únic”, tal com ha indicat el portaveu del PP. “S'estén a parcs, jardins i vies públiques que estan esperant millores que són prioritàries i que no poden esperar”. Perquè, tal com ha considerat Campos, “seria lamentable que per la inacció de qui governa els nostres veïns patiren accidents o lesions que podrien haver-se evitat amb un treball i implicació diligent i eficaç”.

Des del PP, tendeixen la mà a “treballar per Betxí, perquè per a nosaltres és l'únic objectiu, el benestar dels nostres veïns i la seua qualitat de vida”. I en aquest sentit, ha assenyalat Campos, “som conscients que hem vingut a servir als nostres ciutadans, no a ser servits”. Així les coses, “ens tindran sempre que Betxí siga l'objectiu, perquè nosaltres tenim clar que el nostre poble és l'única cosa que importa”.

Pujar