elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La curiosa campanya d'un poble de Castelló per a promoure el consum de taronges locals

La curiosa campanya d'un poble de Castelló per a promoure el consum de taronges locals
  • "Contra el covid, taronges de Betxí", pretén potenciar el seu consum com a producte saludable en l'actual situació sanitària

MÉS FOTOS
La curiosa campanya d'un poble de Castelló per a promoure el consum de taronges locals - (foto 2)

Bona part dels bars i restaurants de Betxí inclouran en la seua carta suc de taronges locals a partir dels pròxims dies.  I és que la majoria s’han involucrat en la iniciativa impulsada des del consistori per tal d’oferir als seus clients la possibilitat de demanar-lo amb l’eslògan “Contra la Covid, taronges de Betxí”.

En concret, són catorze els establiments que han apostat per este projecte creat des de la regidoria d’Agricultura per promoure i valorar el consum de cítrics del terreny.  “Si quan anem a Logronyo ens agrada demanar un vi Rioja, és normal que ací puguem consumir suc de les nostres taronges”, ha apuntat Alfred Remolar, alcalde de Betxí.  “Hem d’intentar valorar i apreciar els nostres productes i els nostres símbols d’identitat per tal que tot funcione millor” ha subratllat Remolar.

Està de mostrat que la vitamina C no només és bona a la salut, sinó que també és una medecina natural contra els refredats i grips.  Per això, en l’actual conjuntura epidèmica, es pretén potenciar el consum de cítrics com a producte saludable.

En els pròxims dies la brigada d’obres començarà a abastir els comerços de caixons amb la fruita dels magatzems i cooperatives locals per fer possible i viable que qualsevol client dels bars i restaurants de Betxí puga, per fi, demanar un suc de taronja.

Pujar