27 de maig de 2020 27/5/20

Comencen els treballs de renovació de les clavegueres de l'Avinguda Sant Josep Obrer

Comencen els treballs de renovació de les clavegueres de l'Avinguda Sant Josep Obrer - (foto 1)

    Hui han començat els treballs de canvi de les canonades d'aigües residuals de l'Avinguda Sant Josep Obrer de Betxí, una de les artèries principals de la població. L'obra, que compta amb un pressupost que supera els 70.000€, s'inscriu dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló i suposarà el canvi integral de la infraestructura.

    Tècnicament les labors consisteixen en l'excavació d'una rasa de més de 150 metres de longitud per instal·lar les noves conduccions de les aigües brutes, que comptarà amb una secció de 400mm, exactament el doble de capacitat que l'actual.

    Segons Salva Rius, regidor d'urbanisme, "la infraestructura havia quedat obsoleta perquè ja no tenia suficient capacitat per fer front a les necessitats actuals". Per això, "amb estes obres se solucionarà un dels problemes més grans del municipi en qüestió de trencaments i reparacions de clavegueres".

    Els treballs s'allargaran durant sis setmanes i suposaran la culminació de la primera fase de les obres, ja que posteriorment es completarà amb l'asfaltat total de l'avinguda.

    Pujar