23 de setembre de 2020 23/9/20

Comença el tercer Festival de Guitarra i Vi al Palau de Betxi

Comença el tercer Festival de Guitarra i Vi al Palau de Betxi - (foto 1)

    Betxí començarà el Tercer Festival Internacional de Guitarra i Vi el pròxim divendres.  En concret, este divendres 29 de març, el dissabte 6 i el divendres 12 d’abril diversos músics d’àmbit internacional es reuniran al pati Renaixentista i a la Sala de la Volta del Palau de Betxí en tres actuacions diferents de gran qualitat.

    Este mateix divendres tindrà lloc el primer acte, “De l’àrab a la bossa”, amb els artistes Yago Arguedas, Iñaki Castillo, Aliyo Cicon i Maria Gil.  Posteriorment tindran lloc les dos sessions restants, “De Tàrrega a Santana” i “Rubén Parejo & Ausiàs Parejo”.

    Les tres actuacions seran a les 19:30 hores i juntament amb l’espectacle musical es podrà degustar el vi de diverses bodegues de les comarques de Castelló, entre les que destaquen el Celler de Vinya Natura i Magnanimus. El preu de les entrades és de 5 euros i l’abonament serà de 12 euros per a les 3 sessions. El Festival Internacional de Guitarra i Vi està dirigit per Pedro Navarro i s’ha situat com un dels màxims exponents del món de la guitarra en la comarca de la Plana Baixa.

     

    Pujar