elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de cent sol·licituds per cobrir una nova plaça de treballador social

Més de cent sol·licituds per cobrir una nova plaça de treballador social

    Més de cent persones, en concret 115 aspirants, optaran a cobrir la nova plaça d'assistent social que l'Ajuntament de Betxí ha obert per a cobrir les necessitats essencials de la població. En este sentit, els equips tècnics del consistori han iniciat la recollida dels expedients per tal de procedir, en els pròxims dies, a baremar els documents i establir l'ordre de la borsa social.

    Com ja es va anunciar fa algunes setmanes, la Generalitat Valenciana destinarà vora 100.000€ per a cobrir les necessitats en l'àrea de Benestar Social de Betxí, dels quals més de 85.000€ es dedicaran a la contractació de més personal per agilitzar els tràmits burocràtics i atendre les nombroses sol·licituds que demanden els veïns.

    Segons Susana Ferrandis, regidora de benestar social de Betxí, "estem satisfets que desenes de persones s'hagen interessat per esta plaça de treballador social i esperem que la seleccionada puga emetre els informes necessaris per tal de gestionar i valorar les característiques dels demandants de la dependència".

    En els pròxims dies s'obrirà un període d'al·legacions per als 115 aspirants i, posteriorment, s'iniciaran els tràmits per poder incorporar a la major brevetat possible la persona seleccionada com a treballadora social.

    Pujar