elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí suspèn els actes oficials de la festa de Sant Antoni

Betxí suspèn els actes oficials de la festa de Sant Antoni
  • La cercavila del dia 16 de gener i la romeria del 17 no se celebraran

L'Ajuntament de Betxí ha comunicat la suspensió dels diferents actes oficials que hi havia programats per a la setmana pròxima en honor a Sant Antoni, patró de la localitat, a causa de la pandèmia de la Covid-19.

La tradicional cercavila amb els animals del 16 de gener, així com la romeria des de la Plaça Major fins a la Muntanyeta del dilluns 17, dia de la festivitat local, no se celebraran.

De totes maneres, el diumenge 16 es muntarà la foguera en el seu lloc habitual perquè els veïns puguen acudir amb caràcter particular amb els seus animals. A més, per al dilluns 17, l'Ajuntament habilitarà en la Muntanyeta de Sant Antoni una zona per a poder encendre foc i que els habitants puguen menjar. El consistori ha demanat màxima precaució i seguir la normes i recomanacions sanitàries.

Alfred Remolar, alcalde del municipi, ha assenyalat que “encara que enguany hi havia molta il·lusió perquè la programació era especial amb un cap de setmana sencer per davant, per un tema de seguretat sanitària, hem de ser cautelosos i prevaler la salut de les veïnes i veïns”.

Pujar