elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí sorteja més de 200 carros de la compra per a fomentar el comerç local

Betxí sorteja més de 200 carros de la compra per a fomentar el comerç local
  • El consistori junt a l’Associació del Comerç Local de Betxí ha posat en marxa aquesta iniciativa subvencionada per la Generalitat Valenciana

L'Ajuntament de Betxí ha tornat a col·laborar amb l’Associació del Comerç Local per a continuar incentivant l’economia de proximitat. En aquesta ocasió, s'han sortejat 10 carros de la compra per cadascun dels establiments adherits a l'associació. Aquesta iniciativa ha estat subvencionada per la Generalitat Valenciana.

El sorteig es va realitzar el passat 31 d'octubre i han estat més de 200 premiats. Aquells agraciats estan passant durant aquests dies a recollir el seu premi per l'ajuntament de la localitat.

La primera edil, Carla Nebot, ha assenyalat que “el comerç local és sinònim de qualitat i continuarem treballant conjuntament amb l'Associació, apostant per la compra de proximitat i per fer veure a tot el veïnat el gran nivell dels nostres establiments, on es pot trobar de tot”.

Sota el lema ‘El xicotet comerç fa gran el poble”, l’associació i l'ajuntament continuen col·laborant per a fomentar l'economia del municipi, com han fet en els últims mesos, per exemple, amb una campanya en xarxes socials explicant els avantatges i la importància de comprar en el petit comerç o repartint bosses de compra reutilitzables.

 

Pujar