elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí viu la seua V Setmana de la Tercera Edat amb una desena d'actes programats

Betxí viu la seua V Setmana de la Tercera Edat amb una desena d'actes programats
  MÉS FOTOS
  Betxí viu la seua V Setmana de la Tercera Edat amb una desena d'actes programats - (foto 2)

  Betxí està immers estos dies en la V Setmana de la Tercera Edat, que enguany inclourà vora una desena d'activitats amb tallers esportius, teatre, actuacions musicals, xerrades, concursos de guinyot i cinema.

  Un any més, s'espera que nombroses persones se sumen als actes convocats des de la Regidoria de Benestar Social, amb especial participació en les actuacions musicals i esportives. De fet, en la primera jornada, els assistents ja van poder participar del Taller Saludable, on es va combinar la risoteràpia, el treball de la memòria i el moviment.

  Susana Ferrandis ha destacat "la gran capacitat de convocatòria que estes jornades han tingut en anys anteriors, amb unes activitats ja consolidades al nostre municipi després de quatre anys". Per això, la regidora ha recordat que "tot i que al llarg de l'any apostem per l'organització de nombroses accions, cursos i actes per als nostres majors, és durant esta setmana que es fa encara més patent el seu protagonisme en la nostra societat".

  La V Setmana de la Tercera Edat compta per a la realització del seu programa amb diversos col·laboradors i patrocinadors que s'impliquen en el correcte funcionament de les activitats. Els actes clouran el pròxim dissabte amb un sopar de Paiporta al Centre de la tercera edat i posterior ball per als assistents.

  Pujar