5 de juliol de 2020 5/7/20

Betxí prepara el “bus de la marxa” a Magdalena els dos dissabtes de festes

Betxí prepara el “bus de la marxa” a Magdalena els dos dissabtes de festes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Betxí prepara el “bus de la marxa” a Magdalena els dos dissabtes de festes - (foto 2)

  Un any més l'Ajuntament de Betxí organitza el bus de la marxa a les festes de la Magdalena de Castelló a través de la Regidoria de Joventut. D'esta forma, el dissabte dia 18 i el dissabte 25 un total de sis autobusos d'anada i sis de tornada possibilitaran el trasllat massiu dels veïns del municipi per veure les festes majors de la capital castellonenca.

  Segons la regidora de Joventut, Mireia Martín, "amb el bus de la marxa intentem que la gent de Betxí vaja de forma segura a les festes de la Magdalena i que puga compaginar la festa i la diversió amb la seguretat en el trajecte". Segons Martín, "esperem que, com tots els anys des de que ho fem, la convocatòria siga tot un èxit de participació". De fet, segons fonts municipals, els bitllets per als autobusos d'este primer cap de setmana estan venent-se a bon ritme.

  Cal recordar que, al preu de 2'5€ per trajecte, els horaris d'eixida cap a la capital seran a les 12:00h per anar al casal del vi, a les 20:00h i a les 00:00h, mentre que els de tornada seran a les 4:30h, 5:30h i 6:30h. Els tíckets es poden adquirir a la Biblioteca Municipal o el mateix dia en l'autobús segons la disposició que quede.

  Des que l'equip de govern de BLOC-COMPROMÍS va entrar al consistori, ja és habitual la disponibilitat dels trajectes en autobús a les festes majors de Castelló.

  Festes de la Magdalena 2017

  Festes de la Magdalena 2017Entrar en el especial
  Pujar