elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí posa en marxa una llista de difusió de WhatsApp per al comerç local

Betxí posa en marxa una llista de difusió de WhatsApp per al comerç local
  • Els comerciants rebran informació que els incumbeix

L'Ajuntament de Betxí continua apostant per l'ús de Whatsapp per a informar els veïns i els diferents sectors socials de la població. Ara serà el torn del xicotet comerç local, els qui a través d'una llista de difusió rebran informació sobre les diferents matèries que els concerneixen com a subvencions, ajudes o novetats legislatives, entre altres.

Aquesta iniciativa se suma a la sèrie de mesures que el consistori ha posat en marxa des de l'inici de la pandèmia per a fomentar i afavorir el comerç local. Entre altres, es van distribuir samarretes commemoratives de Sant Antoni amb la recaptació íntegra per als comerços, les ajudes econòmiques d'aproximadament 200.00 euros i la supressió de la taxa per ocupació i ampliació de les terrasses de l'hostaleria.

El regidor de Noves Tecnologies, Raül Soria, ha destacat que “el Whatsapp municipal està sent una eina molt útil per a informar els veïns, on ja hi ha inscrites més de 1.700 persones, i ara s'enfocarà també a comunicacions específiques per al comerç local”.

Els comerciants que vulguen donar-se d'alta en aquest servei gratuït, únicament hauran de completar el següent formulari per a formar part de la llista de difusió: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetwsGrWTKtItAwEsTCxjDpfroOEfi9Oad3uUtAYhpxuo1kKQ/viewform

Pujar