1 de juny de 2020 1/6/20

Betxí obrirà la Biblioteca Municipal els dissabtes de juny de cara als exàmens finals

Betxí obrirà la Biblioteca Municipal els dissabtes de juny de cara als exàmens finals - (foto 1)

    L'Ajuntament de Betxí ha decidit ampliar l'horari d'obertura de la Biblioteca Municipal de cara als exàmens finals de la universitat i de l'institut. D'esta forma, i durant els pròxims quatre dissabtes, les portes estaran obertes de matí des de les 9 fins a les 13 hores per tal que els joves que ho desitgen puguen estudiar en un espai públic i adequat sense necessitat de traslladar-se fora del municipi.

    Cal recordar que l'equip de govern encapçalat per Alfred Remolar ja ha pres, en anys anteriors, decisions d'este estil per ampliar el servei de biblioteca de cara als exàmens finals dels estudiants.

    Àngels Rius, regidora d'educació, ha apuntat que "són molts els joves que durant este mes incrementen les seues hores d'estudi i es dirigeixen especialment a la biblioteca de la universitat. D'esta forma, el que pretenem és oferir des de l'ajuntament un servei semblant per tal d'evitar el trasllat".

    En estos moments, el consistori ja està preparant les beques econòmiques que tots els anys reparteix al final de curs entre els estudiants de segon de batxillerat amb un millor expedient per tal d'ajudar-los a matricular-se en el primer curs de la universitat.

    Pujar