1 de juny de 2020 1/6/20

Betxí obri portes de la remodelada Escola Esther Franch

Betxí obri portes de la remodelada Escola Esther Franch - (foto 1)

  Com estava previst, l'Ajuntament de Betxí ha obert esta setmana les portes de l'antic col·legi Esther Franch. L'edifici, que des que havia deixat d'usar-se com a centre educatiu ara fa una dècada estava en un estat lamentable de brutícia i de manca de manteniment, ha patit una profunda reforma en tres de les seues aules, que al llarg de les pròximes setmanes s'oferiran a les diverses entitats i associacions del municipi per al seu ús.

  De fet, esta mateixa setmana ja seran ocupades per la Creu Roja local i pel Club d'Escacs, mentre que el Casal Jove municipal té previst traslladar-hi la seua activitat al més aviat possible.

  L'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha destacat que "amb estes obres s'ha fet realitat un dels compromisos del nostre equip de govern, que des de fa temps teníem pensat recuperar el col·legi per a oferir-lo a les asssociacions del municipi". Remolar ha explicat que "en els pròxims mesos esperem que l'edifici ja estiga ocupat per bona part de les entitats per poder desenvolupar les seues activitats de forma regular".

  De forma paral·lela, cal destacar que en estos moments també s'està treballant en la reforma de la planta baixa de l'edifici, que serà ocupada al finalitzar les obres per la Creu Roja per poder dur a terme els seus treballs de repartiment de menjar i roba als més necessitats.

  Cal recordar que la profunda reforma que va patir l'edifici el passat any va remodelar els banys, va canviar totalment el circuit elèctric i va instal·lar diverses mesures de seguretat per evitar el vandalisme. Així mateix, es va col·locar un elevador per fer accessible totes les estances de l'antiga escola infantil.

  Pujar