elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí millora els seus accessos i els principals polígons industrials

Betxí millora els seus accessos i els principals polígons industrials
  • Els treballs estan valorats en uns 200.000 euros i són sufragats a través d’una subvenció de l’IVACE

L'Ajuntament de Betxí ha executat la millora dels accessos a la localitat i les obres de modernització de les seves àrees industrials. Els treballs estan valorats entorn a 200.000 euros, que provenen d'una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), destinats principalment a la millora de les infraestructures i serveis dels polígons del Canyaret i de Cartonatges de la Plana.

D'una banda, aquests fons han servit per a la millora de l'asfaltat dels principals accessos al municipi. Per un altre, les principals reformes que s'han dut a terme en les àrees industrials han estat la instal·lació de diverses papereres, l'augment de la senyalització i la vegetació i també s'ha millorat la pavimentació i la il·luminació a tipus LED. A més, s'ha incrementat la longitud del carril bici que envolta el municipi i dóna accés als polígons i es connectarà amb l’Apeadero d'Onda.

Aquest projecte se suma als treballs que es porten realitzant des de la corporació municipal any rere any per a millorar la qualitat i competitivitat d'unes àrees industrials en constant creixement. En aquest sentit, l'alcalde Alfred Remolar ha assenyalat que “sempre ha estat una prioritat per a l'Ajuntament treballar perquè els polígons de la localitat tinguen els millors serveis possibles”.

Pujar