elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí inicia la IV Setmana de la Taronja amb una completa programació

Betxí inicia la IV Setmana de la Taronja amb una completa programació

  Betxí continua posant en valor tots els seus productes i atractius locals. Per això, davant l'inici de la campanya de la taronja, l'Ajuntament de Betxí ha tornat a organitzar una completíssima agenda d'activitats amb l'objectiu de donar a conèixer i fomentar el consum del seu principal producte agrari: els cítrics.

  El programa de la Setmana de la IV Taronja inclou tot tipus d'activitats, per a totes les edats i segments socials, tot i que enguany se centren especialment ens els més menuts, per tal de fer-los conèixer este important valor de la població. 

  D’esta forma, destaquen tallers, jocs, cursos de cuina amb taronja, contacontes, concursos de redacció i narrativa sobre aquesta temàtica, i fins i tot activitats esportives, com la IV Trial Pics de Betxí, per donar a conèixer els camps de taronges. "És una proposta completíssima, dissenyada per a tots, amb jocs i activitats lúdiques i educatives per a nens, activitats per a joves, concursos i esport”, explica Yoli Milla, regidora d’agricultura.  En definitiva, “és fonamental que entre tots valorem i cuidem el món del citríc, peça fonamental en la nostra economia local”.

  S’espera que desenes de participants, especialment els estudiants locals, formen part d’esta IV Setmana de la Taronja, que tindrà el seu colofó el pròxim diumenge dia 12, on els centenars esportistes de la cursa muntanyenca podran degustar els productes locals en acabar el recorregut.

  Entre les novetats d’esta edició destaca el tast de ginebra i cervesa de taronja que tindrà lloc el pròxim dijous dia 9 a les 19h cita en què, de forma gratuïta, els assistents podran degustar estos nous productes de la mà de 69 brosses.

   

   

  Pujar