25 d’octubre de 2020 25/10/20

Betxí inicia l’escola d'estiu amb vora 140 alumnes i reforça les activitats mediambientals

Betxí inicia l’escola d'estiu amb vora 140 alumnes i reforça les activitats mediambientals - (foto 1)

  Més alumnes, més espai, més matèries, més anglés i més ajudes socials. Estes seran les claus de l'Escola d'Estiu 2019 de Betxí que des del dilluns, i fins al dia 27 de juliol acollirà en huit grups diferents un total de 140 alumnes d'entre 1 i 12 anys. Així ho han detallat hui en la inauguració de l'Escola d'Estiu l'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, i l'edil d’Educació, Mireia Martín. “l'Escola d'Estiu es consolida com a oferta educativa de primer ordre al nostre municipi gràcies a la qualitat i diversitat de les matèries i a l’excel·lent atenció que reben els menors”, explica Remolar.

  L'escola d'Estiu 2019, que manté l'ampliació d'horari iniciada fa uns anys per a conciliar jornada laboral i familiar, manté les ajudes socials a les famílies més necessitades.  Entre les activitats, s'han programat àrees com a plàstica, música, biblioteca, teatre, jocs, lectures, marxes, piscina, contacontes, informàtica, visites… Però si alguna cosa destaca en la nova programació del cicle és l’aposta pel medi ambient, el respecte a la natura i el reciclatge. “S'ha intentat millorar el tractament de les matèries relacionades amb el respecte amb el nostre entorn, especialment amb el reciclatge i la neteja del poble i de la natura”, explica Mireia Martín.

  D'altra banda, per a incrementar la qualitat de les activitats dels xiquets i xiquetes, s’han reforçat els professors de diversos grups amb alumnes amb necessitats especials.

  L’escola d’estiu betxinenca manté, un any més, la seua política de congelació de preus i, d’esta forma, la tarifa bàsica serà de 30€ per cada quinzena que l’alumne assistisca a les classes i de 55€ si va tot el mes.

   

  Pujar