6 de juny de 2020 6/6/20

Betxí inicia l’Escola d'Estiu amb més de 150 alumnes

Betxí inicia l’Escola d'Estiu amb més de 150 alumnes - (foto 1)

    Més alumnes, més espai, més matèries, més anglés i més ajudes socials. Estes seran les claus de l'Escola d'Estiu 2017 de Betxí que des de hui, i fins al dia 28 de juliol acollirà en huit grups diferents un total de 152 alumnes d'entre 1 i 12 anys. Així ho han detallat hui en la inauguració de l'Escola d'Estiu l'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, i l'edil d'Infància, Lydia Hidalgo. "l'Escola d'Estiu es consolida com a oferta educativa de primer ordre al nostre municipi gràcies a la qualitat i diversitat de les matèries i a l'excel·lent atenció que reben els menors", explica Remolar.

    L'escola d'Estiu 2017, que manté l'ampliació d'horari iniciada fa uns anys per a conciliar jornada laboral i familiar, manté les ajudes socials a les famílies més necessitades. Entre les activitats, s'han programat àrees com a plàstica, música, biblioteca, teatre, jocs, lectures, marxes, piscina, contacontes, informàtica, visites... Però si alguna cosa destaca en la nova programació del cicle és l'aposta per l'esport i per l'anglés. "S'ha intentat millorar el tractament de l'anglés amb la programació de diferents activitats en què es realitzarà un ús d'este idioma com a llengua de comunicació i expressió, amb l'objectiu d'adaptar-nos a la realitat actual, en la que l'anglés és una ferramenta imprescindible, i volem que els nostres xicotets tinguen totes les opcions possibles", explica Lydia Hidalgo.

    D'altra banda, per a incrementar la qualitat de les activitats dels xiquets i xiquetes, s'han reforçat els professors de diversos grups amb alumnes amb necessitats especials. L'escola d'estiu betxinenca manté, un any més, la seua política de congelació de preus i, d'esta forma, la tarifa bàsica serà de 30€ per cada quinzena que l'alumne assistisca a les classes i de 55€ si va tot el mes.

    Pujar