27 de setembre de 2020 27/9/20

Betxí incorpora cinc joves treballadors a través del programa EMCUJU

    Cinc joves s'han incorporat este matí a la plantilla municipal de l'Ajuntament de Betxí. A través del programa EMCUJU de la Generalitat Valenciana, el consistori ha obtingut una subvenció de 73.575€ per contractar estes persones desocupades durant un any.

    Entre els nous treballadors, tres ocuparan el seu lloc en l'àrea administrativa amb tasques de recursos humans i altres treballs burocràtics. Així mateix, s'ha s'ha contractat un ADL que es dedicarà a la promoció del xicotet comerç i de gestionar diverses subvencions empresarials. Per últim, també s'ha incorporat a la plantilla un especialista en jardineria per a tasques de manteniment de les zones verdes.

    Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha destacat que "amb el nou personal podrem reforçar algunes de les àrees més importants, com ara la gestió de subvencions, la promoció econòmica o el manteniment dels jardins". El primer edil ha apuntat que "enguany s'ha fet un gran esforç per contractar tots estos joves, gràcies a la subvenció de vora 225.000€ de la Generalitat Valenciana que ens ha permés contractar un total de quinze persones".

    Cal recordar que els requisits per poder ser contractat en el programa EMCUJU eren estar inscrits al SERVEF com a demandant d'ocupació i al Programa Nacional de Garantia Juvenil, tindre menys de 30 anys i posseir la titulació en les especialitats demandades pel consistori.

    Pujar