21 de gener de 2021 21/1/21

Betxí incia les contractacions de personal per reforçar serveis socials

  • Hui s'ha obert la bossa per seleccionar un treballador social i recentment s'ha incorporat un administratiu

L'Ajuntament de Betxí ha iniciat ja el seu camí per reforçar considerablement el personal de Serveis Socials que puga agilitzar els tràmits burocràtics i ajudar les persones més necessitades de la població. De fet, hui s'ha obert el termini per seleccionar un nou Treballador Social a jornada completa, que s'unirà a l'administrativa que es va incorporar ja fa alguns dies per organitzar l'àrea en els seus aspectes més purament documentals. D'esta forma, aquelles persones que estiguen interessades en cobrir esta nova plaça poden presentar la documentació necessària en les dependències consistorials dins dels pròxims deu dies. Segons fonts municipals, es preveu que la selecció siga "express" per poder incorporar-se al més prompte possible.

Fa alguns dies el ple municipal va aprovar per unanimitat la declaració dels Serveis Socials com a matèria essencial i prioritària per a les urgències de la població cosa que va obrir, de forma immediata, la possibilitat de reforçar l'àrea amb més experts. Des de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, encapçalada per la vicepresidenta Mònica Oltra, s'ha destinat enguany més de 85.000€ que serviran justament per cobrir estes necessitats.

Segons Susana Ferrandis, regidora de benestar social, "és fonamental incorporar totes les persones consignades en la major brevetat possible i poder, d'esta forma, encarar les necessitats que el municipi demanda". A més a més, "la idea és aprofitar la incorporació de tots estos professionals per poder desplaçar els serveis socials al Centre de Dia i, així, tindre tota l'àrea concentrada en el mateix edifici".

Pujar