elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí esgota quasi totes les entrades i abonaments per a les Festes Majors

Arxiu
Arxiu
  • Els actes taurins i espectacles musicals tindran una gran assistència

Betxí comença les seves festes patronals en honor al Santíssim Crist de la Pietat i ho fa amb quasi totes les entrades i abonaments venuts. L'ajuntament ha comunicat que hi ha hagut un molt bon acolliment per part dels veïns i tots els actes festius tindran una assistència massiva.

Per als esdeveniments taurins s'han venut més de 700 abonaments i altres tants per als espectacles musicals. A més, per als actes del primer cap de setmana del dissabte 18 de setembre s'han venut pràcticament totes les entrades, per tant se superaran els mil assistents en els actes taurins que es realitzaran en una plaça portàtil i unes 900 persones acudiran al concert de la Fúmiga.

Tot això, en un any excepcional on el consistori s'ha vist obligat a cobrar al públic un import reduït per als esdeveniments amb l'objectiu de tenir una traçabilitat dels assistents i així limitar l'aforament d'acord amb les mesures sanitàries vigents.

El primer edil Alfred Remolar ha destacat que “des del l’ajuntament estem molt contents amb l'actitud de la gent, han entès la situació inusual que estem vivint i gràcies a la bona resposta dels veïns tots els espectacles tindran una gran assistència durant tota la setmana”.

Pujar