19 de gener de 2020 19/1/20

Betxí donarà suport 11 iniciatives de participació ciutadana

Betxí donarà suport 11 iniciatives de participació ciutadana - (foto 1)

  L'Ajuntament de Betxí i la Fundació Cívica Novessendes han activat ja les ajudes econòmiques per a recolzar les propostes ciutadanes i associatives per a millorar Betxí des d'una perspectiva social. En concret, les 11 idees recollides són iniciatives que busquen resoldre diverses problemàtiques i assumptes detectats en la localitat i per tant es tradueixen un benefici per al municipi.

  Des de la Fundació Cívica, Manolo Piquer ha explicat que "de manera principal s'han valorat propostes encaminades al treball en xarxa o interassociatives, que posen a la ciutadania a treballar en temes com la crisi i el treball, l'ecologia, la democràcia i la participació, la joventut, l'acció cultural, educativa i emprenedoria social".

  El pressupost total destinat a la present convocatòria ascendeix a 8.000 euros, aportats entre la Fundació Novessendes i l'Ajuntament de Betxí, en concret des de la regidoria de Participació Ciutadana encapçalada per Raül Soria. Dins dels objectius del projecte s'ofereix recolzament econòmic i tècnic a les propostes seleccionades que passaran a la fase d'execució. Les accions es desenvoluparan durant el 2018 i pròximament es realitzarà un acte públic per a la presentació dels projectes.

  ocultar
  Betxí donarà suport 11 iniciatives de participació ciutadana
  Pujar