elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí donarà prop de 100.000 euros a 41 empreses locals a través del Pla Resistir

Betxí donarà prop de 100.000 euros a 41 empreses locals a través del Pla Resistir
  • El termini de sol·licitud de les ajudes ja ha finalitzat i ara s'activa la segona fase

L'Ajuntament de Betxí ha anunciat que les ajudes directes del Pla Resistir es repartiran entre 41 empreses locals que han presentat la seua sol·licitud. El termini de petició de la subvenció ja ha finalitzat i el municipi de la Plana Baixa donarà al voltant de 100.000 euros en aquesta primera convocatòria.

Aquesta suma és una aportació conjunta entre l'Ajuntament, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, a través del pla Resistir que impulsa el govern autonòmic i que pretén ajudar als autònoms i empreses més afectats per la Covid-19, com l'hostaleria, l'oci, els centres esportius o el comerç tèxtil, entre altres.

L'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha expressat que “era una necessitat tirar avant aquestes ajudes per a fer costat a molts autònoms i pimes que porten més d'un any fent un gran esforç i tenint un comportament exemplar”.

A més, el consistori municipal ha comunicat que prepara la posada en marxa de la segona fase del pla. D'aquesta manera, podran accedir a les ajudes aquells comerços que al principi no complien algun requisit i podran presentar-se les empreses d'alguns sectors que no estaven contemplats en la primera convocatòria.

En relació a aquesta segona fase, Remolar ha afirmat “que s'activa aquest procés amb l'objectiu d'esgotar tots els fons previstos del pla Resistir, destinant-los a autònoms i empreses que malgrat el mal que ho han passat en l'últim any continuen generant riquesa, ocupació i, per tant, millorant la nostra localitat”.

Pujar