elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí adquireix una parcel·la per a la imminent construcció del pas elevat del Puntarró

Betxí adquireix una parcel·la per a la imminent construcció del pas elevat del Puntarró

    L'equip de govern de Betxí, encapçalat pel seu alcalde Alfred Remolar, continua donant passos decisius per fer realitat un dels projectes més importants per a la població dels últims temps, com és la construcció del pas elevat pel Puntarró, que permetrà el desviament dels camions per fora del municipi.

    En este sentit, Remolar ha signat hui l'adquisició d'una parcel·la rústica de 1.564m2 per poder ampliar el camí dels Pals i fer un carril d'incorporació per als camions provinents de les empreses per accedir a l'autovia. "La compra d'este terreny permetrà desbloquejar un dels punts més complicats del projecte i millorarà el trànsit dels vehicles pesats a l'hora de creuar el riu", ha apuntat Remolar. A més a més, esta adquisició suposa també "el primer pas per aconseguir ampliar el camí dels Pals en tot el seu recorregut, la via principal que unirà les indústries amb la CV-10".

    Així mateix, Remolar ha agraït "la bona voluntat" de tots els propietaris a l'hora d'arribar a l'acord amb l'ajuntament, ja que comprenen que l'objectiu "és la millora del benestar de la localitat".

    En este punt, en les pròximes setmanes s'iniciarà l'expedient definitiu per poder licitar el projecte, de manera que es preveu que es puga començar l'obra al llarg dels mesos d'estiu. A més a més, cal recordar que el consistori ha tramitat el pla a través de la subvenció de l'IVACE de millora dels polígons industrials, de manera que s'espera que puga ser parcialment sufragat per fons europeus.

    Pujar