elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí activarà activitats infantils esportives i artístiques en horari extraescolar

Betxí activarà activitats infantils esportives i artístiques en horari extraescolar
  • El programa es durà a terme amb una subvenció rebuda d’ 11.900€ de la Conselleria d’Educació

L’Ajuntament de Betxí ha rebut una subvenció d’11.900€ per part de la Conselleria d’Educació per organitzar activitats extraescolars i fomentar diverses activitats lúdiques i esportives entre els infants de la població.  En este context, des de la regidoria d’educació s’han preparat diversos programes i accions de diversos àmbits destinades a fomentar la col·laboració, la solidaritat i les creacions personals entre els escolars del municipi.

Mireia Martín, regidora d’educació, ha apuntat que “gràcies a aquesta subvenció es podran realitzar diferents activitats extraescolars per tal d’ajudar als xiquets i xiquetes i a les famílies que més ho necessiten en gaudir del temps i recuperar moments perduts mitjançant activitats gratuïtes per a totes les edats”.  Martín ha destacat que “destinarem aquests diners en realitzar activitats extraescolars gratuïtes de diferents àmbits, com l’esportiu, artístic o emocional per a xiquets i xiquetes d’entre 3 a 16 anys, al llarg de tot el curs”.

Part d’aquest diners s’invertiran en diferents conta contes que es realitzaran a les vacances de Nadal. A més a més, també es realitzarà un mural educatiu a l’edifici del CEIP Cervantes Dualde de Betxí amb ajuda dels xiquets i xiquetes de l’escola i es realitzaran activitats extraescolars trimestrals gratuïtes al llarg de tot el curs. Estos tallers aniran canviant cada trimestre, podent realitzar extraescolars de diferents tipus i per a totes les edats.

Pujar