elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí aconsegueix la delegació de competències per a construir la nova escola infantil pequelar

Betxí aconsegueix la delegació de competències per a construir la nova escola infantil pequelar
  • El projecte, subvencionat dins del Pla Edificant de la Generalitat, suposa una inversió de 2.200.000 euros

L'Ajuntament de Betxí ja té aprovada la delegació de competències per a les obres de construcció de la nova Escola infantil de Pequelar i, per tant, està realitzant el plec de condicions per a licitar la redacció del projecte. És un dels grans plans del municipi dels pròxims anys i suposa una inversió de 2.200.000 euros, subvencionada per la Generalitat Valenciana a través del Pla Edificant.

L'alcaldessa del municipi, Carla Nebot, ha destacat que “gràcies a aquest programa hem pogut millorar significativament el CEIP Cervantes-Dualde en els últims anys, estem en disposició d'adjudicar la redacció del projecte de millora de l'Institut Municipal en el qual s'invertiran més de 6.000.000 euros i en breu començarem la redacció del projecte de Pequelar”.

L'Escola Infantil de Pequelar és el centre educatiu més antic del municipi, amb més de 50 anys d'història, i dona servei a les xiquetes i xiquets entre 0 i 3 anys. En aquest sentit, Nebot ha assenyalat que “estem molt contents perquè aquest projecte tan demandat per les veïnes i veïns del municipi siga una realitat prompte”.

Els treballs consisteixen a derrocar l'edifici de l'antiga guarderia municipal que ja té cinquanta anys i construir un nou per a oferir uns serveis i qualitats adequades. Les obres estan previstes que comencen en 2024.

 

Pujar